Woningvideo

Professionele woningvideo's

Geef potentiële kopers de ruimte voor hun eigen verbeelding.​

De beste advertenties op Funda hebben tegenwoordig een videorondleiding, zeker in Amsterdam en omstreken. Om jouw woningvideo te laten opvallen tussen al het aanbod, is expertise onmisbaar. Met onze jarenlange ervaring in het filmen van woningen weten we precies welke aspecten van een video bepalen of een potentiële koper blijft kijken en de mooiste indruk van de woning krijgt.

Beeldpakket maakt woningvideo's van hoge kwaliteit.

Het gevoel van thuis

Vanuit onze jarenlange ervaring in het maken van woning- en interieurvideo’s weten we de shotkeuze, edit en achtergrondmuziek zo in te zetten dat de kijker zich direct thuis voelt. Daarbij zorgt een video ervoor dat de verschillende elementen in de woning met elkaar verbonden worden, waardoor een potentiële koper snel een mooi overzicht krijgt. Daarnaast weten we als geen ander hoe wij met video de omgeving van je huis, of bijvoorbeeld een mooi uitzicht over Amsterdam, kunnen inzetten zodat het bijdraagt aan een snelle en goede verkoop.

Een beeld van de verkoper

Met onze vastgoedvideo’s laat je als makelaar zien dat je alles op alles zet om het huis van je klant zo goed mogelijk te verkopen. We verwerken je logo in de video, zodat je kantoornaam goed zichtbaar is in de advertentie op Funda en op sociale media. Wanneer je als particulier een huis verkoopt laat onze hoge kwaliteit woningvideo zien dat je de uiterste zorg draagt voor je woning, wat geïnteresseerden meteen het vertrouwen geeft dat er geen haken of ogen zijn: zo onthaal je de potentiële koper of huurder direct met open armen!

Beeldpakket maakt woningvideo's van hoge kwaliteit.
Video afspelen

"Als videograaf vind ik het leuk dat ik door middel van bewegend beeld verschillende ruimtes van een huis op een dynamische manier met elkaar kan verbinden."

Bas
Beeldpakket maakt woningvideo's van hoge kwaliteit.

Vergroot je bereik met een teaser

Voor een optimaal bereik van jouw advertentie bieden we ook een verkorte versie van onze vastgoedvideo’s aan. Deze kan als teaser gebruikt worden op social media. De teaser is speciaal ge-edit voor de snelle kijker en wekt nieuwsgierigheid op. Hierdoor is een klik naar jouw website zo gemaakt. Als de teaser gedeeld wordt blijft ook hier je kantoornaam altijd zichtbaar door vermelding van je logo.

Drone foto- en videografie

Drone foto’s en video’s bieden perspectieven die je niet zomaar tegenkomt, en dat valt op! Droneshots plaatsen de woning in een context; zo is de omgeving is ook zichtbaar. Daarbij kun je de woning bekijken zoals je een plattegrond bekijkt en dat schept duidelijkheid.

Beeldpakket maakt woningvideo's van hoge kwaliteit, inclusief drone videografie.