Vastgoedfotografie

De essentie

Een huis dat zichzelf verkoopt.

De eerste indruk van je huis is de meest bepalende factor voor de interesse van de klant. Wij zorgen ervoor dat je vastgoedfoto’s alles halen uit die eerste indruk.

Bij Beeldpakket denken we vanuit de klant. Onze vastgoedfotografen zijn getraind om te zien wat de pluspunten van uw huis zijn, en weten precies hoe we die in de foto’s het beste naar voren brengen. Dát is de essentie van vastgoedfotografie: het beste uw huis laten zien aan de potentiële koper wat ervoor zorgt dat uw huis zichzelf verkoopt.

Voorbeeld vastgoedfotografie: houten keuken met wit keukeneiland met designlamp, Hoofddorp.
Voorbeeld vastgoedfotografie: woonkamer met doorkijk naar ronde keuken

Professionele vastgoedfotografie

Met ruim 10 jaar ervaring in woning- en interieurfotografie in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp zien wij direct wat jouw woning onderscheidt van anderen. Door onze lens hebben we duizenden grachtenpanden, appartementen, rijtjeshuizen en vrijstaande woningen gezien en vastgelegd. Wij weten daarom wat je concurrentie is, zien wat er uniek is aan jouw huis en zorgen ervoor dat je blijft opvallen tussen het woningaanbod.

Jij bent de expert

Waar wij de experts zijn op gebied van huizen- en interieurfotografie, ben jij de expert als het gaat om jouw eigen huis. Na jaren in het huis te wonen ken je alle hoeken van de woning als geen ander. Daarom vragen wij ook altijd aan de verkoper wat de unique selling points van het huis zijn en besteden wij daar extra aandacht aan. Het huis is bij ons in goede handen en wij leveren de makelaar de perfecte foto’s aan voor de advertentie op Funda.

Voorbeeld vastgoedfotografie: twee-onder-een-kap-woning met grote tuin aan het water, Aalsmeer
Keuken Woningfotografie

Hoe gaan we te werk

Ter voorbereiding van de afspraak ontvang je een brochure met tips om de woning opname-klaar te maken. Zodra de fotograaf is gearriveerd zal deze samen met jou een laatste checklist nalopen. Het fotograferen van de woning neemt ongeveer 1 à 2 uur in beslag, afhankelijk van het oppervlak en de hoeveelheid kamers. Binnen 3 werkdagen na de opname ontvang je de complete fotoserie, uiteraard geschikt voor Funda, de website van je kantoor en sociale media.

Een stralend resultaat

Weer of geen weer: wij zorgen er met de nabewerking dat het resultaat altijd stralend is. We zorgen ervoor dat de woning zo goed mogelijk overkomt: zelfs bij een donkere souterrainwoning wordt het resultaat licht. De stijl van Beeldpakket zorgt voor een realistische weergave met een helder, kleurrijk en scherp resultaat.

Voorbeeld vastgoedfotografie: woonkamer met houttinten en decoratie.

High end fotografie

Wil je jouw woning extra laten opvallen en de reikwijdte vergroten op bijvoorbeeld sociale media? Onze fotografen kunnen, door bewust gebruik te maken van kleinere kaders en weloverwogen verloop in contrast en scherptediepte, de focus meer leggen op de details. Zo wordt de sfeer van een woning stijlvol overgebracht. Met onze high-end fotografie verdient jouw woning zo een plaats in een interieurmagazine.