Render

Laat zien wat er mogelijk is

Breng met de fantasie van de koper op gang, en laat de potentie van jouw woning zien.

Met een digitale render (ook wel artist impressie genoemd) bied je de mogelijkheid om de klant een andere blik te geven op je woning. Hiermee help je de klant een stap op weg, én breid je de invloed van je advertentie uit. Daarbij is de potentie van een woning een groot deel van wat een woning aantrekkelijk maakt. Wie een huis koopt, beeldt zich in hoe het er uit gaat zien als ze het zelf gaan inrichten. Onze renders zijn digitale make-overs op basis van een foto, of impressies die gemaakt worden vanaf een bouwtekening of plattegrond. Hiermee kun je het voorstellingsvermogen van je klanten helpen, en laat je ze zien wat er allemaal mogelijk is.

Een digitale make-over van Beeldpakket

Met een render worden de foto’s die wij van uw woning hebben gemaakt bewerkt door onze vormgevers en digitale interieurstylisten. We kunnen de woning digitaal inrichten volgens de trends van deze tijd. Naast een volledig nieuwe inrichting, kunnen we bijvoorbeeld ook een virtuele keuken toevoegen of hele badkamers digitaal renoveren inclusief gloednieuw sanitair. Mocht je zelf nog twijfelen over de beste invulling van een bepaalde ruimte is, dan denken we vanuit onze expertise graag met je mee!

Een blik vooruit

Ben je in een woning nog aan het renoveren of verkoop je een nieuwbouwproject, en wil je al geïnteresseerde kopers aantrekken? In snel groeiende steden met veel renovatie en nieuwbouwprojecten, zoals bijvoorbeeld in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp, zijn artist impressies onmisbaar geworden. Digitale impressies zijn dé manier om te laten zien waar je met de bouw naartoe werkt en maken het mogelijk om alvast een advertentie online te zetten en de koper eerder te bereiken.