BBMI Meetrapport

Een kwestie van vertrouwen

Maak direct een volledig verkooppakket met ons nauwkeurige meetrapport.

Beeldpakket heeft alles in huis dat je nodig hebt voor een goede verkoop van je woning, inclusief het meetrapport. Wij weten hoe belangrijk nauwkeurigheid is in het maken van de BBMI meetrapporten (op basis van de NEN2580): de koper moet volledig kunnen vertrouwen op jou als makelaar of verkoper. Met onze expertise zorgen wij er bij een inmeting voor dat de klant bij Beeldpakket in goede handen is, we meten we de woning op tot het kleinste detail.

Meetrapport gemaakt door Beeldpakket
Voorbeeld vastgoedfotografie: ruime woonkamer met glazen roomdivider

Een uniforme meetmethode

Het inmeten doen wij conform de BBMI. Dit is de Branchebrede Meetinstructie die mede is opgesteld door onder andere de NVM, VBO, BAG en het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. De BBMI zorgt voor een uniforme meetmethode van de gebruiksoppervlakte van een woning en is het professionele meetrapport waar je op kunt bouwen.

Expertise: een noodzaak

Als makelaar en verkoper is het belangrijk dat je bij een verkoop precies weet wat de gebruiksoppervlakte van een woning is, zodat je de verkoopprijs zo exact mogelijk kan bepalen. We passen de regels van de BBMI zorgvuldig toe en hebben veel ervaring en expertise. Ook zorgen we dat we altijd up-to-date zijn van veranderingen in de regelgeving en brengen onze klanten hiervan proactief op de hoogte.

Meetrapport gemaakt door Beeldpakket
Meetrapport en 3D plattegrond gemaakt door Beeldpakket

Twee vliegen in een klap

Wanneer je naast foto’s ook een meetrapport bij ons bestelt, zoals in onze pakketten ‘Basis’, ‘Plus’ en ‘Luxe’, plannen we de benodigde inmeting op hetzelfde moment als de woningfotografie. Zo hoeft er maar één afspraak gemaakt te worden en dat scheelt je kostbare tijd.