Matterport 3D tour

Een interactief 3D model van je huis

Inspireer jouw klanten met een 3D overzicht van alle ruimtes en mogelijkheden.

In een metropool zoals Amsterdam is het ook in de huizenmarkt essentieel om te laten zien dat je met de tijd mee gaat. Met onze Matterport 3D tour geef je de klant een volledig digitaal overzicht van het huis, wat de koper uitnodigt om met gemak na te denken over de inrichting en vormgeving. Hoe meer de klant zichzelf in het huis ziet wonen, hoe sneller de klant een goed bod zal uitbrengen.

Matterport 3D tour

De meest volledige online tour

Met de scherpste 4k beelden, HDR (High Dynamic Range) en de mogelijkheid tot VR toepassingen is Matterport 3D tour dé premium optie voor een immersieve en interactieve weergave van je huis. Met speciale fotoapparatuur maken we een digitaal model van je volledige huis, dat direct op Funda bekeken kan worden. De klant kan het model ronddraaien, in- en uitzoomen, en er zelfs met een VR bril doorheen lopen. Nodig potentiële klanten uit voor een virtuele tour door hun droomhuis, een ervaring die je volledig kunt vormgeven met de ingebouwde mogelijkheid om informatiepunten toe te voegen.

Matterport 3D informatiepunten

Met Matterport kun je in de virtuele tour van je huis notities, foto’s en hyperlinks plaatsen waar de klant tijdens het rondkijken op kan klikken. Met deze informatiepunten kun je de klant inspireren met bijvoorbeeld verschillende interieur opstellingen met een van onze artist impressies, of zelfs warm maken met een specifieke inbouwkeuken. Mocht het gaan om een ouder huis of monumentaal pand, dan kun je ook een deel van de geschiedenis in de tour verwerken. Dit maakt Matterport 3D tour de meest uitgebreide en inspirerende tool voor een online huisbezichtiging.

Matterport 3D tour met informatiepunten door Beeldpakket