360° fotografie

Nét dat beetje extra

Onze interactieve 360 graden woningfoto’s zorgen dat klanten langer blijven kijken naar je advertentie.

In de afgelopen jaren wordt er voor de ranking op Funda steeds meer gefocust op hoe uitgebreid een advertentie is. Je advertentie komt hoger in de lijst te staan als je een zo uitgebreid mogelijk mediapakket toevoegt. Makelaars in de regio Amsterdam maken hier veelvuldig gebruik van. Gelukkig zijn er voor elk budget mogelijkheden om de Funda ranking nét dat beetje extra te geven. Met onze 360 graden foto’s heb je direct een betaalbare toevoeging aan de ranking van je huis, en geef je de klant alvast de kans om rond te kijken.

360 graden fotografie met 360° icon

Direct virtueel rondkijken

Met 360 graden foto’s kun je potentiële kopers alvast online door het huis laten kijken. Dit geeft ze de kans om in te zoomen op details die ze interessant vinden, en nodigt ze uit om alvast stil te staan bij hoe ze het zelf zouden inrichten. Hoe langer iemand naar je advertentie kijkt, hoe groter de kans is dat je huis verkocht wordt. Beeldpakket kijkt samen met jou welke ruimtes zich het best lenen voor een 360 graden foto, en zorgt dat klanten langer bij jouw advertentie blijven hangen. Uiteraard kunnen we ook alle ruimtes met onze 360 graden camera in beeld brengen, zodat je met een virtuele tour de hele woning kan doorlopen.

Overal in beeld

De gemaakte foto’s kunnen op alle gangbare apparaten zoals telefoons, tablets en computers bekeken worden. Onze 360 graden foto’s zijn gemakkelijk te uploaden en kunnen zelfs gedeeld worden op social media. Zo komen de mooiste ruimtes van de woning direct bij zo veel mogelijk geïnteresseerden onder de aandacht!

Voorbeeld 360 graden fotografie op Facebook of social media in woonkeuken in Amsterdam.