Over ons

Leuk om kennis te maken! Wij zijn beeldpakket.

Beeldpakket is een bedrijf met ruim 10 jaar ervaring in vastgoedfotografie, BBMI metingen, video, en meer. Gevestigd in Amsterdam verzorgen wij al het beeldmateriaal voor de verkoop van jouw woning in regio Groot-Amsterdam. Beeldpakket hanteert een aanpak waarbij kwaliteit en de klant bovenaan staat. Kunnen wij je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Beeldpakket
Columbusplein 62-3
1057 VC Amsterdam
KvK 60909005
BTW NL001443714B88

Afspraken kunt u gemakkelijk zelf online inplannen via ‘Afspraak inplannen‘.
Voor overige vragen kunt u contact opnemen per email via contact@beeldpakket.nl of bellen naar 020-7702106.

Woonkamer Woningfotografie

Amsterdam

Zaandam

Hoofddorp

Muiden

Weesp

Uithoorn

Zandvoort

Amstelveen

Haarlem

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Metropoolregio Amsterdam. Daaronder vallen: Aalsmeer, Aerdenhout, Abcoude, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam-Noord, Ankeveen, Badhoevedorp, Bentveld, Bijlmermeer, Bloemendaal, Broek in Waterland, Bussum, Cruquius, De Kwakel, Den Ilp, Diemen Duivendrecht, Durgerdam, Haarlem, Heemstede, Het Schouw, Hoofddorp, Koog aan de Zaan, Kudelstaart, Landsmeer, Legmeer, Leimuiden, Lijnden, Lisse, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst Den Berg, Nieuw Sloten, Nieuw-Vennep, Oostzaan, Oudemeer, Ouderkerk aan de Amstel, Ransdorp, Rijsenhout, Santpoort, Schiphol, Spaarndam, Spaarnwoude, Uithoorn, Vijfhuizen, Vinkeveen, Vogelenzang, Weesp, Zaandam, Zandvoort, Zuideinde, Zunderdorp en Zwanenburg. 
Staat jouw woonplaats er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Ons team

Bas

Oprichter en eigenaar Beeldpakket

Na zijn opleiding Vastgoed en Makelaardij ging Bas in 2008 werken bij een makelaarskantoor in Amsterdam. Tijdens het werk als makelaar ontdekte hij dat hij het fotograferen van woningen het leukste van het vak vond. Niet lang daarna is hij afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam. Bas fotografeert en meet al ruim 10 jaar vastgoed in en rond Amsterdam. In 2018 zette hij Beeldpakket op met de visie: de makelaar voorzien van het hele pakket om een woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen of verhuren. Voor Bas heeft de beeldkwaliteit en nauwkeurigheid altijd de hoogste prioriteit.

Laura

Back-office

Achter de schermen werkt Laura als medewerker marketing en communicatie en daarnaast neemt zij administratieve taken op zich. Laura is afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam en het Master Institute of Visual Cultures in 's Hertogenbosch. Ze heeft ruim 10 jaar werkervaring als fotograaf en een scherp oog als het gaat om beeldende kwaliteit. Laura's missie is om Beeldpakket te blijven ontwikkelen en in te springen op de actuele markt.

Vincent

Fotograaf

Vincent is sinds 2021 fotograaf bij Beeldpakket. Hij is, als opgeleid fotograaf op de Fotovakschool, pas tevreden als het beeld technisch perfect in orde is. Naast fotografie verzorgt Vincent met veel plezier BBMI metingen en video opnames. Leuk klantcontact en sociale interactie maken zijn werkdag compleet. Naast zijn werk als fotograaf werkt Vincent ook met veel passie als acteur.

Simone

Video editor

Na opname zorgt Simone dat de video perfect gemonteerd wordt. Ze weet als geen ander hoe je shot keuze kunt inzetten om potentiële kopers te interesseren. Simone is afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam en sinds 2020 werkzaam bij Beeldpakket. Simone werkt snel en nauwkeurig en is altijd in voor een uitdaging. Naast haar werkzaamheden voor Beeldpakket is Simone beeldend kunstenaar met verschillende grote exposities en kunstenaarsboeken op haar naam staan.

Poule van fotografen

Naast onze vaste fotografen werken wij op oproepbasis met een vaste poule van video- en fotografen die stuk voor stuk topkwaliteit leveren.

Vacatures

Vastgoedfotografie hand met camera

Werken bij Beeldpakket?

Als groeiend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar extra fotografen en inmeters die zich voor de mooiste opdrachten willen inzetten. Interesse in werken bij Beeldpakket? Stuur je motivatie, CV en portfolio naar laura@beeldpakket.nl en wij nemen contact met je op.